• Πάροδος Κύπρου 4, Αριδαία
  • 2384021215 / 6970633909

Ασφάλιση Υγείας

Η υγεία μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το διαφυλάξουμε.

Κι επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, οι ασφαλιστές μας μερίμνησαν ούτως ώστε μέσω της συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, να μπορούν να σας προσφέρουν τα πιο αξιόπιστα προγράμματα ασφάλισης υγείας, σε συνδυασμό με την πλήρη ή μερική κάλυψή σας ( ανάλογα με την επιθυμία σας ) και με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχετε την δυνατότητα για απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε πολυιατρεία κι ιδιώτες γιατρούς με 10€ την επίσκεψη Πανελλαδικά και σε Δημόσια Νοσηλευτικά Ιδρύματα ΔΩΡΕΑΝ.

Διαγνωστικές εξετάσεις σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα με συμμετοχή 25% , σε διαγνωστικά κέντρα & πολυιατρεία με συμμετοχή 15% με ΕΟΠΥΥ και τιμές Δημοσίου χωρίς ΕΟΠΥΥ.

Γενικό Check Up ετήσιο ΔΩΡΕΑΝ

Οδοντιατρικό Check Up ετήσιο, καθαρισμό για άνω των 14 εών, έλεγχο και φθορίωση για κάτω των 14 ετών, μόνο με 10€ ανά Check Up.

Οφθαλμολογικό Check Up ετήσιο με μόνο 10€ ανά  Check Up

Check Up γυναικών ( Τεστ ΠΑΠ ) μόνο με 12€

Όπως κι άλλες πολλές εξετάσεις με πολύ προνομιακές τιμές.

Επίσης, ενημερωθείτε για την κάλυψη την δική σας και της οικογένειάς σας συνδυάζοντας ευέλικτα και δυναμικά προγράμματα, που θα σας παρέχουν μία ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας.


Ζητήστε μια προσωποποιημένη πρόταση εδώ:


Στοιχεία Ασφαλιζόμενου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Powered by BreezingForms
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe